Foundation "Armenian Initiative"

Вітаю всіх з Новим роком!

0 75

Ось і добігає кінця грудень і ми з нетерпінням чекаємо Нового року — свята підсумків та нових планів, віри й надії, що рік прийдешній буде кращим. Це наче диво: святковий стіл, мерехтіння ялинкової гірлянди і наші сподівання на прекрасну нову сторінку життя…Аура новорічної ночі наповнена особливою магією добра, а щедрівки та колядки, які цими днями звучать в кожній домівці, наповнюють наші серця любов’ю та додають нам духовні сили.
Дорогі друзі, колеги, партнери! Дякую всім, хто творив добрі справи разом з нами та докладав зусиль, аби зробити цей світ трішечки кращим і добрішим! Ми вдячні Вам за те, що ви з нами, вдячні за Ваші відкриті та небайдужі серця, що у цій значній справі ми працюємо разом пліч-о-пліч!
Впевнений, що в 2018 році ми реалізуємо багато проектів, націлених на захист і підтримку вірмен і вірменського бізнесу. Реальною підтримкою нашій історичній батьківщині стане допомога вірменським виробникам вийти на український ринок зі своєю продукцією. Це надасть можливість нашим братам і сестрам у Вірменії чесно працювати і заробляти, аби утримувати свої родини на гідному рівні, і не залежати від сторонньої допомоги, в тому числі будь-якої «гуманітарної акції». Просування позитивного образу Вірменії, вірмен і вірменського бізнесу в Україні в усіх сферах стане нашим основним завданням на наступний рік.
З Новим 2018-м роком Вас! Нехай ці свята дарують нам усім більше можливостей, кохання, добра і злагоди! Нехай новий рік стане для нас роком нових здобутків і перемог, нехай він наповниться впевненістю у майбутньому, життєвою стабільністю і людською мудрістю!

You might also like
Comments
Loading...